RSS Feed

Concentració el #29S a les 18h, Pla de Palau (Barcelona)

28 septiembre, 2012 by sabadell

Hem dit prou. Prou de rescatar el bancs i maltractar les persones. Ens fan fora de les nostres cases, juguen am les pensions, condemnen a les nostres filles a una vida de precarietat… La supèrbia i brutalitat del govern espanyol el #25S és la gota que fa vessar el got. El #29S els pobles  de Grècia, Portugal, Itàlia, Espanya i Catalunya, exigim junts la dimissió immediata dels governs al servei de l’1%, el punt i final de les polítiques d’austeritat de la Troika, i l’apertura d’un procès constituent per garantir el dret a l’existència del 99% i dels pobles a decidir el nostre futur, a construïr una altra Europa. El 99% volem una democràcia real i la volem ara. No hi ha marxa enrera. #29S

#Gobiernodimisión #Nodebemosnopagamos #Libertadsincargosdetenidos25S #repúbicacatalanadel99% #CatalunyaambMadrid29s #QuesejodalaTroika #procesoconstituyente #vagadel99% #SensePor #canviemdedisc


No hay comentarios »

No comments yet.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *